Wednesday, November 8, 2017

STOKIS NEGERI DAN EJEN KUIH RAYA 2018

Baru siap page 1. Ini sebahagian daripada kuih yang kami offer tahun ni dan tahun depan :D



Akak masih lagi mencari stokis dan ejen seluruh negeri. Nak jadi sebahagian dari #teamkhairiza boleh cuba klik link telegram dibawah.

https://t.me/joinchat/CDDX_RG7vZaSLgwJsbgeEQ

Atau boleh terus whatsapp www.wasap.my/60196760119

#teamkhairiza
#projekraya2018

Friday, November 3, 2017

STOKIS NEGERI KUIH RAYA 2018

Stokis Negeri dibuka untuk Semenanjung Malaysia, Sabah dan Sarawak.

Hubungi Puan Nurkhairiza Khairudin
+6 019 - 6760 119 (whatsapp)

















Ada yang terkejut awalnya jual kuih raya..!!

Nama je kuih raya. Kuih ni bila2 masa pun boleh makan. Nak buat goodies untuk kenduri kendara pun boleh. Nak buat hamper sempena apa2 event pun boleh.

Tapi ni akak nak bagitau. Untuk yang nak buat ansuran kuih raya 2018. Ansuran bermula desember 2017 tau. Sebab tu akak bagitau awal2.

Pakej ansuran macam ni.

Pakej A.
10 balang x 5 bulan (dec 2017 - april 2018) = sebulan rm52

Pakej B.
5 balang x 5 bulan (dec 2017 - april 2018) = sebulan rm26

Nak jadi ejen atau nak tau macammana nak dapatkan kuih raya percuma untuk raya 2018 nanti. Whatsapp akak ya.

Atau boleh terus join group telegram ini.
https://t.me/joinchat/CDDX_RG7vZaSLgwJsbgeEQ



#kuihraya2018
#kuihraya4all
#hamperraya2018
#resepi

Thursday, November 2, 2017

Biskut ombak rindu

Ini satu lagi biskut yang akak recommend sangat untuk korang cuba. Memang sangatttt sedappppp... korang pernah makan biskut ombak rindu sebelum ni kan? Yang ini... gerenti tak cukup sebalang. Rasa seimbang, tak terlalu manis. Rasa kacang, peanut butter dan biskut tu bila dia bercampur dalam mulut.. memang UMPHH.. Mesti cuba.

Akak masih mencari ejen biskut raya seluruh malaysia. Whatsapp akak segera ya.

#kuihraya2018
#hamperraya2018
#kuihraya4all
#resepikuihraya


Tuesday, October 31, 2017

AGENT KUIH RAYA 2018 DIBUKA

AWALNYA KELUAR KUIH RAYA !!!
.
Jangan risau.... 😱😱😱
.
Lebih awal..lebih cepat dpt buat sales
.
LESTARI COOKIES RM25.90
🍘 Almond London
🍍 Tart Nenas
🍩 Semperit Dahlia
🍈 Mazola Green Peas
πŸ₯ Bangkit Cheese
πŸ™ Salju d Qaseh
🌽 Nestum Choc
🍫 Marble Short Bread
πŸ’ CocoTamar Berries
πŸ• Cornflakes Crispy
πŸ₯– Sri Makmur
🍑 Crystal Ball

CRACKERS
πŸ– Mini Popia
      RM25.90
πŸ‡ Samosa Ayam
      RM25.90
🍫 Kapit Choc
      RM25.90
🍯 Kapit Peanut
      RM25.90
πŸͺ Mini Rempeyek
      RM25.90
πŸ₯œ Kacang Salut Madu
      RM15.90
πŸ₯” Kacang Polo
      RM20.90
🍯 Batang Buruk
      Madu RM20.90

ROYALE VIP COOKIES
RM 27.90
🍏 Ombak Rindu
🍊 Orange
      Butterscotch
πŸ“ Blueberry Tart
πŸ₯‘ Oreo Chunky

.
KELEBIHAN BISKUT RAYA ARMAR COOKIES
.
✅ πŸ’―% Home Made Cookies
✅ GUARANTEE SEDAP πŸ˜‹ & BERKUALITI πŸ‘πŸ‘
✅ Produk Berkualiti Tinggi Pada
✅ Harga Terendah Di Pasaran
✅ Pembekal Yang Berpengalaman
✅ Melebihi 10 Tahun Dalam Bidang Pembuatan Biskut dan btaraf GMP
✅ Biskut Yang Dipilih Adalah Biskut Yang Terlaris Jualannya Sepanjang Tahun
✅ Hanya Biskut Terbaik Sahaja Dipilih Bagi Memastikan Semua Tempahan Dapat Dipenuhi.
✅ Balang Kedap Udara
.
KEISTIMEWAAN MENJADI AGEN KAMI
❤ Dapat Harga ISTIMEWA 😘 Mgikut Pakej yg anda join.
❤ Group SUpport
❤ Berpeluang Melancong Ke Luar Negara Secara PERCUMA !!

❤ JANJI STIASA KAMI TEPATI....
.
πŸ“’πŸ“’ Kami akan mberi pnerangan percuma pd smua yg bminat.

Whatsapp SEGERA 019-6760119
Whatsapp SEGERA 019-6760119
Whatsapp SEGERA 019-6760119

#KuihRaya2018
#BiskutRaya2018
#HamperRaya2018
#ResepiKuihRaya



Monday, October 30, 2017

Sampel Biskut Raya 2018

Sample kuih raya 2018 dah ready..

Nak dapatkan kuih raya homemade sedap menggunakan 100% butter? Whatsapp kak riz sekarang +6019-6760119




Tuesday, October 10, 2017

Lock EJEN KUIH RAYA 2018 di kawasan anda.

Ada yang mencari-cari bisnes kuih raya untuk Raya Puasa tahun depan?

Jom join kami di kuihraya4all. Kami akan mula buka KUTU KUIH RAYA bermula disember 2017.

Anda boleh lock sebagai ejen di kawasan anda.

Whatsapp terus 019-6760119 untuk lock sebagai ejen kawasan anda.

Antara kuihraya yang kami akan bawakan untuk KUIH RAYA 2018

1.  Tart Nenas
 2.  Bangkit Cheese
 3.  Salju d Kasih
 4.  Bebola Crystal
 5.  Semperit
 6.  Top Crispy
 7.  Mazola Green Peas
 8.  Biskut Coco Tamar
 9.  Nestum Chocolate
10. Almond London
11. Biskut Makmur
12. Marble ShortBread
13. Samosa
14. Popia
15. Mini Rempeyek
16. Kacang Polo
17. Kacang Salut Madu
18. BatangBurukMadu
19. Kapit Peanut
20. Kapit Choc

Whatsapp ke www.wasap.my/60196760119 segera :)