Sunday, April 16, 2017

Biskut Oat Coklat bersalut Susu




Ni Biskut Oat Coklat bersalut susu.. Sedap bila rasa Oat, Coklat Dan Susu bergabung..  kombinasi yang pasti membawa kelainan untuk hari raya 2017 nanti.

Hanya RM25 sebalang


PROMOSI 
Hanya RM220  sahaja untuk 10 balang bagi tempahan  kuih raya sebelum 15 Mei 2017.

Tempah awal lebih jimat. Tempah sekarang ..!
Whatsapp / Sms segera ke 019-6760119 


Wednesday, April 12, 2017

Biskut coco crunch cookies, biskut yang tak boleh bertahan lama.. sekelip mata mesti habis


Biskut yang sangat enak mewah dengan campuran coco cruch dan buah cerry. Gabungan rasa yang rangup dan kenyal membuatkan anda tak boleh berhenti mengunyah hingga kepingan terakhir.

Hanya RM25 sebalang


PROMOSI 
Hanya RM220  sahaja untuk 10 balang bagi tempahan  kuih raya sebelum 15 Mei 2017.

Tempah awal lebih jimat. Tempah sekarang ..!
Whatsapp / Sms segera ke 019-6760119 

Thursday, April 6, 2017

KATALOG KUIH RAYA 2017

Assalamualaikum,

Tempahan kuih raya 2017 telah dibuka. Untuk tempahan sila whatsapp ke 019-6760119 Khairiza
Terima Kasih



BARANG KACA.. SEMPENA RAYA 2017

Assalamualaikum,

Barang kaca.. Barang lelong nak clearkan stok sempena raya yang bakal tiba beberapa bulan lagi. Untuk peminat barang-barang kaca, masa ni lah paling sesuai nak beli pelbagai set pinggan mangkuk dan periuk berjenama (barang import) dengan harga yang SANGATTT MURAHHH! Sebab tengah LELONG kan..

Jom cuci mata.. mana tau kot-kot berkenan dihati. Tapi barang kaca ni kena comfirmkan dulu.. ada yang BOLEH POS.. ada yang hanya boleh COD sahaja. Maklum lah barang kaca mudah pecah.

Cara Order:
Whatsapp ke 019-6760119 Khairiza
Klik sini www.wasap.my/60196760119




SET VITRO WHITE
Harga asal : RM297.00 / set
Harga runtuh : RM197.00 / set
(JIMAT RM100.00)

Boleh masak direct atas api, boleh terus hidang atas meja. Periuk tak hitam.. senang nak bersihkan

COD Kuala Selangor, Tanjung Karang, Shah Alam, Klang, KL, Seri Kembangan, Puchong, Subang, Meru, Kapar, Puncak Alam.




SET CASSEROLE TRANSPARENT (3 pieces with Lid)
Harga asal : 166.80 / set
Harga runtuh : RM70.00 / set
(JIMAT lebih 50%)

COD Kuala Selangor, Tanjung Karang, Shah Alam, Klang, KL, Seri Kembangan, Puchong, Subang, Meru, Kapar, Puncak Alam.




Saturday, March 11, 2017

15 JENIS KUIH RAYA PALING TOP 2017

15 KUIH RAYA PALING TOP 2017
Kuihraya4all.blogspot.com menyediakan lebih dari 30 jenis kuih raya 2017 untuk dihidangkan pada tetamu raya nanti. Kami juga menyediakan hamper raya 2017 yang murah dan cantik.

Semuanya insyaAllah dapat memenuhi selera tetamu yang tua dan muda.. dari kuih tradisional hinggalah kuih/biskut moden dan kombinasi tradisional & moden ada disini.
Jom jamu mata dengan 15 kuih/biskut raya paling TOP tahun lepas. Selamat menjamu mata... :D



















Thursday, March 9, 2017



Assalamualaikum..

Apa Khabar & Salam Sejahtera Kepada Semua PEMBACA Blog KuihRaya4all....Alamak!!! Lamanye kita tak JENGGOK Blok kita ni...sampai dah BERSAWANG...Kalo bela KUCIN alamat dah tinggal TULANG la jawabnye...hehehe...Macam " CIPSMORE " pun ada jugak kan...KEJAP ADA KEJAP TAKDE...ingat lagi tak iklan tu???...Lamanya tak update blog ni..RINDUUUNYEE... sejak 2016 sampai 2017 la ni baru nak update...nampak sangat malasnye...he

Ok lah..Untuk tahun 2017 ni kami dah BUKA TEMPAHAN kuihRaya4all 2017 sejak JANUARY 2017.

EJEN-EJEN pun dah mula ambil STOK untuk SAMPLE.. Tahun ni pun kami dah tak buat dah sample CAMPUR-CAMPUR kuih

KATALOG dan BUNTING untuk ejen juga sedang dalam PROSES PEMBIKINAN. Tinggal sikit-sikit lagi je nak UPDATE.

BERMINAT untuk jadi ejen kuih raya 2017??? 


WHATSAPP 'EJEN KuihRaya4all 2017' dan HANTAR ke 019-6760119 / 011-20590799

Thursday, June 9, 2016

Kuih Raya 2016.. Ejen dan ditutup.. Order runcit masih boleh lagi.. ;)

Assalamualaikum..
Baru-baru ni akak banyak terima WhatsApp untuk jadi ejen kuihraya 2016.. akak mohon maaf banyak-banyak sebab pengambilan ejen dah ditutup.. next year jika minat nak jadi ejen kuih raya kami, whatsapp akak siap2 sebulan sebelum puasa.. nak start whatsapp akak bulan january pun boleh.. :)

Untuk belian runcit kami buka lagi.. boleh tengok katalog dibawah.. harga kami rm23 sebalang.. semua sama..

Terima kasih semua :)