Saturday, March 24, 2018

Sampel kuih raya 2018

Assalamualaikum.
Sampel kuih raya 2018 paket kecil ni dah selesai kami agihkan pada ejen-ejen seluruh semenanjung. Sampel peket kecil ni dah habis tau.

Next sampel kami sediakan dalam balang kecil. Ada 10 jenis semuanya.

Ejen masih dibuka bagi yang berminat jana income tambahan menjelang raya ni ☺ Whatsapp segera untuk daftar sebagai EJEN KUIH RAYA 2018 ⤵

WhatsApp - 0196760119 khairiza








Monday, March 19, 2018

EJEN KUIHRAYA 2018

Senarai EJEN kuihraya 2018 Di kuihraya4all.blogspot.com
Boleh tempah Kuih Raya dari ejen berdekatan kawasan anda.

1. Nama: Rosmariza Abdullah
Kawasan: Semenyih
No.phone: +60 19-450 6608

2.Nama: Herla adirah
kawasan: Segamat,johor
No phone:+60199458265

3. Nama: Khairul Fadzli
Kawasan : Seberang Prai / Kulim
No. Phone : +60135997173

4.nama : hafizah binti a.rahim
    Kawasan : putrajaya
    No.phone : 0192142431

5.Nama : Zila Othman
Kawasan : setiawangsa/keramat/wangsa maju
No.phone : 0139627179

6.Nama : Eiza zakaria
Kawasan : nilai n9
No.phone : 0146470483

7)Nama:naemah alwi
Kawasan:bahau negeri sembilan
No fon:018-973 0591

8)Nama: Zuhaira Ezani
Kawasa: Melaka Tengah
No fon: 0111-0032769

9)Nama:Nik Nahdatul Norsyima
Kawasan:Kb,kltan.
No fon:0179622996

10)Nama: siti nurhanis
Kawasan:segamat
No fon:0196083437

11) Nama : Syikin Adnan
Kawasan : Puncak Jalil, Kinrara & Equine
No.Phone 0126358284

12) Nama : zurina hussin
Kawasan : putrajaya
No. Phone : 0172049464

Wednesday, November 8, 2017

STOKIS NEGERI DAN EJEN KUIH RAYA 2018

Katalog kuih Raya 2018.






Akak masih lagi mencari ejen seluruh negeri. Nak jadi sebahagian dari #teamkhairiza boleh terus whatsapp www.wasap.my/60196760119

#teamkhairiza
#projekraya2018

Friday, November 3, 2017

EJEN KUIH RAYA 2018

Ejen Kuih Raya 2018 dibuka.

Hubungi Puan Nurkhairiza Khairudin
+6 019 - 6760 119 (whatsapp)














































Ada yang terkejut awalnya jual kuih raya..!!

Nama je kuih raya. Kuih ni bila2 masa pun boleh makan. Nak buat goodies untuk kenduri kendara pun boleh. Nak buat hamper sempena apa2 event pun boleh.

Tapi ni akak nak bagitau. Untuk yang nak buat ansuran kuih raya 2018. Ansuran bermula desember 2017 tau. Sebab tu akak bagitau awal2.

Pakej ansuran macam ni.

Pakej A.
10 balang x 5 bulan (dec 2017 - april 2018) = sebulan rm52

Pakej B.
5 balang x 5 bulan (dec 2017 - april 2018) = sebulan rm26



#kuihraya2018
#kuihraya4all
#hamperraya2018
#resepi

Monday, October 30, 2017

Sampel Biskut Raya 2018

Sample kuih raya 2018 dah ready..

Nak dapatkan kuih raya homemade sedap. Whatsapp kak riz sekarang +6019-6760119




Tuesday, October 10, 2017

Lock EJEN KUIH RAYA 2018 di kawasan anda.

Ada yang mencari-cari bisnes kuih raya untuk Raya Puasa tahun depan?

Jom join kami di kuihraya4all. Kami akan mula buka KUTU KUIH RAYA bermula disember 2017.

Anda boleh lock sebagai ejen di kawasan anda.

Whatsapp terus 019-6760119 untuk lock sebagai ejen kawasan anda.


Whatsapp ke www.wasap.my/60196760119 segera :)