Saturday, March 11, 2017

15 JENIS KUIH RAYA PALING TOP 2016

15 KUIH RAYA PALING TOP 2016
Kuihraya4all.blogspot.com menyediakan lebih dari 30 jenis kuih/biskut raya untuk dihidangkan pada tetamu raya nanti. Semuanya insyaAllah dapat memenuhi selera tetamu yang tua dan muda.. dari kuih tradisional hinggalah kuih/biskut moden dan kombinasi tradisional & moden ada disini.
Jom jamu mata dengan 15 kuih/biskut raya paling TOP tahun lepas. Selamat menjamu mata... :D



















Thursday, March 9, 2017



Assalamualaikum..

Apa Khabar & Salam Sejahtera Kepada Semua PEMBACA Blog KuihRaya4all....Alamak!!! Lamanye kita tak JENGGOK Blok kita ni...sampai dah BERSAWANG...Kalo bela KUCIN alamat dah tinggal TULANG la jawabnye...hehehe...Macam " CIPSMORE " pun ada jugak kan...KEJAP ADA KEJAP TAKDE...ingat lagi tak iklan tu???...Lamanya tak update blog ni..RINDUUUNYEE... sejak 2016 sampai 2017 la ni baru nak update...nampak sangat malasnye...he

Ok lah..Untuk tahun 2017 ni kami dah BUKA TEMPAHAN kuihRaya4all 2017 sejak JANUARY 2017.

EJEN-EJEN pun dah mula ambil STOK untuk SAMPLE.. Tahun ni pun kami dah tak buat dah sample CAMPUR-CAMPUR kuih

KATALOG dan BUNTING untuk ejen juga sedang dalam PROSES PEMBIKINAN. Tinggal sikit-sikit lagi je nak UPDATE.

BERMINAT untuk jadi ejen kuih raya 2017??? 


WHATSAPP 'EJEN KuihRaya4all 2017' dan HANTAR ke 019-6760119 / 011-20590799

Thursday, June 9, 2016

Kuih Raya 2016.. Ejen dan ditutup.. Order runcit masih boleh lagi.. ;)

Assalamualaikum..
Baru-baru ni akak banyak terima WhatsApp untuk jadi ejen kuihraya 2016.. akak mohon maaf banyak-banyak sebab pengambilan ejen dah ditutup.. next year jika minat nak jadi ejen kuih raya kami, whatsapp akak siap2 sebulan sebelum puasa.. nak start whatsapp akak bulan january pun boleh.. :)

Untuk belian runcit kami buka lagi.. boleh tengok katalog dibawah.. harga kami rm23 sebalang.. semua sama..

Terima kasih semua :)





Tuesday, April 26, 2016

Tempahan Kuih Raya 2016

Assalamualaikum..

Lamanya tak update blog ni kan.. sejak laptop rosak, lebih banyak update kat facebook page ja..
Ok..Untuk tahun 2016 ni kami dah buka tempahan kuih raya 2016 sejak April 2016.

Ejen-ejen pun dah mula ambil stok untuk sample.. Tahun ni kami tak buat sample campur-campur kuih.

Katalog dan bunting untuk ejen juga sedang dalam proses pembikinan. Tinggal sikit-sikit lagi je nak update.

Berminat untuk jadi ejen kuih raya 2016? WhatsApp 'ejen kuih raya 2016' ke 019-6760119

:)

Thursday, May 7, 2015

KUIH RAYA 2015

Assalamualaikum,

Tempahan kuih raya 2015 telah dibuka.. Bagi yang berminat untuk menempah kuih raya dengan kami, boleh CALL/SMS/WHATSAPP 019-6760119

Kami memohon ribuan kemaafan kepada semua agent dan pembeli setia kuih raya kami kerana kelewatan mengemaskini blog ini atas sebab-sebab yang tak dapat dielakkan.. terdapat 8 lagi kuih raya baru dari kami antaranya KOKO MILO***, SUJI BRUNEI***, WALNUT DELIGHT***, BISKUT KENARI***, MAKMUR PELANGI***, BISKUT PARRIS*** dan beberapa lagi kuih raya yang kami jangka akan mendapat sambutan hangat tahun ini.. insyaAllah kami akan update secepat mungkin...

Kepada agent yang ingin mendapatkan sample kuih raya.. sample akan diedarkan serentak pada 15/5/2015.. Sila maklumkan kami selewat-lewatnya 12/5/2015 untuk kami uruskan penghantaran sample..

Terima kasih pada semua.. :)

Salam Sayang dari kami di kuihraya4all.blogspot.com




Wednesday, July 2, 2014

door gift 2014

Diantara koleksi door gift Dari kuihraya4all

Sms/call/whatsapp 0196760119

Facebook: kuihraya4all.blogspot.com













Friday, May 2, 2014

Katalog Kuih Raya 2014

Assalamualaikum,

Katalog terkini kuihraya pada tahun 2014.. Hubungi 019-6760119(Pn.Nurkhairiza)....
Pemborong dan pengedar dialu-alukan..

Facebook: kuihraya4all.blogspot.com