Thursday, June 9, 2016

Kuih Raya 2016.. Ejen dan ditutup.. Order runcit masih boleh lagi.. ;)

Assalamualaikum..
Baru-baru ni akak banyak terima WhatsApp untuk jadi ejen kuihraya 2016.. akak mohon maaf banyak-banyak sebab pengambilan ejen dah ditutup.. next year jika minat nak jadi ejen kuih raya kami, whatsapp akak siap2 sebulan sebelum puasa.. nak start whatsapp akak bulan january pun boleh.. :)

Untuk belian runcit kami buka lagi.. boleh tengok katalog dibawah.. harga kami rm23 sebalang.. semua sama..

Terima kasih semua :)





Tuesday, April 26, 2016

Tempahan Kuih Raya 2016

Assalamualaikum..

Lamanya tak update blog ni kan.. sejak laptop rosak, lebih banyak update kat facebook page ja..
Ok..Untuk tahun 2016 ni kami dah buka tempahan kuih raya 2016 sejak April 2016.

Ejen-ejen pun dah mula ambil stok untuk sample.. Tahun ni kami tak buat sample campur-campur kuih.

Katalog dan bunting untuk ejen juga sedang dalam proses pembikinan. Tinggal sikit-sikit lagi je nak update.

Berminat untuk jadi ejen kuih raya 2016? WhatsApp 'ejen kuih raya 2016' ke 019-6760119

:)

Thursday, May 7, 2015

KUIH RAYA 2015

Assalamualaikum,

Tempahan kuih raya 2015 telah dibuka.. Bagi yang berminat untuk menempah kuih raya dengan kami, boleh CALL/SMS/WHATSAPP 019-6760119

Kami memohon ribuan kemaafan kepada semua agent dan pembeli setia kuih raya kami kerana kelewatan mengemaskini blog ini atas sebab-sebab yang tak dapat dielakkan.. terdapat 8 lagi kuih raya baru dari kami antaranya KOKO MILO***, SUJI BRUNEI***, WALNUT DELIGHT***, BISKUT KENARI***, MAKMUR PELANGI***, BISKUT PARRIS*** dan beberapa lagi kuih raya yang kami jangka akan mendapat sambutan hangat tahun ini.. insyaAllah kami akan update secepat mungkin...

Kepada agent yang ingin mendapatkan sample kuih raya.. sample akan diedarkan serentak pada 15/5/2015.. Sila maklumkan kami selewat-lewatnya 12/5/2015 untuk kami uruskan penghantaran sample..

Terima kasih pada semua.. :)

Salam Sayang dari kami di kuihraya4all.blogspot.com




Wednesday, July 2, 2014

door gift 2014

Diantara koleksi door gift Dari kuihraya4all

Sms/call/whatsapp 0196760119

Facebook: kuihraya4all.blogspot.com













Friday, May 2, 2014

Katalog Kuih Raya 2014

Assalamualaikum,

Katalog terkini kuihraya pada tahun 2014.. Hubungi 019-6760119(Pn.Nurkhairiza)....
Pemborong dan pengedar dialu-alukan..

Facebook: kuihraya4all.blogspot.com





Thursday, January 9, 2014

TEMPAHAN BISKUT/KUIHRAYA 2014


Assalamualaikum,

Tempahan kuih raya untuk tahun 2014 telah pun dibuka. Kepada pelanggan yang ingin membuat tempahan secara borong bolehlah berbuat demikian seawal yang boleh untuk memudahkan pihak kami membuat perancangan awal bagi memenuhi kesemua permintaan.

Untuk membuat tempahan, sila nyatakan maklumat dibawah dan emailkan ke riz.izza@gmail.com:
1. Nama / Jenis kuih
2. Kuantiti
3. Lokasi penghantaran
4. Tarikh penghantaran

Syarat-syarat untuk pemborong:
1. Deposit sebanyak 70% dari harga keseluruhan.
2. Tempahan perlu dibuat 3 bulan awal sebelum tarikh penghantaran
3. Penghantaran percuma ke seluruh lembah klang.

Sample kuih disediakan.
Senarai kuih raya pada tahun 2014 adalah seperti dibawah:

1. Almond London
2. Kuih Sampan
3. Samperit
4. Tart Apple
5. Tart Strawberry
6. Tart Blueberry
7. Tart Cappucino
8. Tart Nenas
9. Kuih Suji
10. Makmur Pandan
11. makmur Biasa
12. Choc Ball (bersalut badam)
13. Choc Chip
14. Choc Stick (bersalut badam)
15. Strawberry Stick (bersalut badam)
16. Nestum Nut
17. Kuih Siput
18. Choc Bar
19. Marble Choc
20. Marble Strawberry
21. Kuih Bangkit
22. Kuih Bakar
23. Kuih Bangkit Kelapa
24. Choc Cruncy
25. Putu Kacang
26. Popia Nestum
27. Popia Kacang Hijau
28. Popia Simpul
29. Mazola

Senarai kuih raya terkini akan dikemaskini dari masa ke semasa.

Segala pertanyaan harga dan sebagainya sila emailkan kepada riz.izza@gmail.com


Sekian, Terima Kasih kerana mengunjung blog kami. :)

Friday, November 1, 2013

Agar-agar kering



Dah semacam satu trend sekarang agar-agar kering dijadikan sebagai door gift.. kalau sebelum ni bahulu, sekarang ramai yang memilih agar-agar kering.. agar-agar kering boleh disimpan lama diantara 1 ke 2 bulan.. proses pengeringan yang sempurna membuatkan agar-agar kering boleh bertahan lebih lama..


Agar-agar kering juga sesuai dijadikan manisan untuk hantaran hanya dengan gubahan atau susun letak yang simple.. Istimewanya, agar-agar kering boleh dibentuk mengikut selera masing-masing..

Untuk tempahan dan pertanyaan, email ke riz.izza@gmail.com.